sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Uusi vuosi - uudet kujeet

Delfi, joka oli Reiskan kaverina hetken.
Kanila alkaa heräämään talven jälkeen uuteen vuoteen ja kevääseen. Talvi meni tosiaan hiljaiseloa vietellen. Reiskalla oli kaverina hetken aikaa kääpiöperhosnaaras, mutta Delfi jouduttiin lopettamaan sen tullessa kipeäksi. Naaras olisi helmikuussa täyttänyt muistaakseni 4 vuotta. Harmittaahan se, että Reiskan leikkautin juuri siksi että se saisi kumppanin. Reiska siis edelleen viettelee poikamiespäiviä, enkä ole sille uutta kaveria toistaiseksi ottamassa.

Reiska porskuttaa vaan eteenpäin. Vaikka reilu vuosi sitten kanille meinasi käydä kalpaten, niin herra on hyvissä voimissa tänä päivänä. Kyllä tuo kani on niin rakas tyyppi, etten siitä ihan hevillä luovu. Reiska täyttää ensi kuussa kolme vuotta, niin täytyy sitten synttäribileet järjestää 😆 Heinäkuun lopulla tuleekin sitten kolme vuotta siitä kun Reiska muutti meille ja oma kaniharrastukseni alkoi. Kolmeen vuoteen mahtuu niin ylä- ja alamäkiä, mutta ehkä enemmänkin niitä alamäkiä 😛 Nyt toivottavasti on alamäet lasketeltu ja vaikeudet on takanapäin. 
 
Mutta siis, oli mulla oikein kunnon asiaakin eikä pelkkää jaarittelua. Meille muutti nimittäin kuuden pienihopean lauma asumaan aikaisemmin keväällä. Kolme aikoinaan ruotsista tullutta yksilöä ja kolme nuorikkoa. Muffe, Alli, Manu, Bea, Assu ja Fami ovat aikamoisia persoonia! 💜 Olen ollut luppaihminen henkeen ja vereen, mutta nyt en olekaan enää niin varma siitä. Mikään muu rotu ei ole koskaan kolahtanut yhtälailla kuin lupat. Luppia mikään muu rotu ei syrjäytä, mutta kova kilpailija tuo pienihopea on! 

Odottelen täällä tämän vuoden ensimmäisiä poikasia syntyväksi, eli taidankin tästä mennä nukkumaan että aamu tulee nopeammin 😃 Siispä kohta blogi täyttyykin poikaskuvista, joten pysykää langoilla!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti