perjantai 8. huhtikuuta 2016

Muutamia kuvia ja vähän kuulumisiakin

Uusia kuvia en ole pariin viikkoon ottanut joten tässä postauksessa on vanhempaa materiaalia. Helmikuussa tulleet Misery ja Thundercloud sen kuin kasvavat, hienoja neitejä molemmat! Thundercloud ja sijoituskodista kotiin poikasten teettämisen takia palannut Cressida lähtevät ylihuomenna Lempäälän näyttelyihin. Ne ovatkin tämän kevään viimeiset näyttelyt, mutta syksyllä näyttelyrupeama alkaa jo 13.8 Pyhtäällä. Kovin toivon, että olisi joitain kasvattejakin mitä viedä sinne näytille. 

Misery
Thundercloud
Cressida
Donna tosiaan pyöräytti vauvat helmikuussa, ja tämän viikon torstaina ne jo täyttivät 8vk. Urokselle on jo koti tiedossa, mutta naaraan kohtaloa vielä mietin. Poikasia syntyi kolme mutta kahden viikon paikkeilla yksi löytyi menehtyneenä. Jäljelle jääneet kaksi poikasta ovat kasvaneet tasaiseen tahtiin ja ne ovatkin aikamoisia söpöläisiä.

Luonnonsininen naaras - Harhakuvan Desiree
Luonnonsininen uros - Harhakuvan Dominik
Touko-kesäkuussa pitäisi seuraavat naaraat astuttaa ja toivon mukaan poikivat onnistuneesti. Vähän on ollut huono kevät, mutta tällä hetkellä odottelen että chinchillanaaras Haltija tekisi monta, monta muksua :') Haltijalla on ensimmäinen laskettu aika ensiviikon maanantaina, ja se onkin toivon mukaan tiineenä kaverin hienosta mustavalkojapanilaisuroksesta. 

Palataan pian toivottavasti poikaskuulumisten kera :)

2 kommenttia:

  1. Olen heikkona luonnonsiniseen väriin, joten vähän tuppaa sydän pamppailemaan kun näitä naperoita katselee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä luonnonsinisiä on tulossa jossain vaiheessa toivon mukaan lisää :) mutta on näissä se oma juttunsa tosiaan.

      Poista