torstai 3. syyskuuta 2015

Kanilauman kuulumisia

Pikku hiljaa meinasin taas alkaa päivittämään kanilauman kuulumisia myös tänne blogin puolelle. Kanikokoonpano on viime kevään jälkeen muuttunut hyvinkin paljon; Unski lähti vehreimmille porkkanamaille ja Bella muutti kesäkuussa kaverille jalostuskäyttöön. Se on jo saanut siellä ensimmäisen poikueensa. Kävin sitä edellispäivänä katsomassa, ja on se kyllä hyvässä kodissa! <3

Uusia laumanjäseniä ovat taasen ovat chinchillan väriset naaraat Raisa ja Haltija. Raisa on ollut talossa jo tovin, kun taas Haltija muutti vasta tämän viikon maanantaina meille.

Raisa
Haltija
Bart
Luonnonsinistä jalostusurosta etsiessäni Raisan sulhaseksi tuli vastaan Bart. Kyseinen uros saapui viikkoa Raisan jälkeen. Bart on aikalailla saman luonteinen kuin edesmennyt Unski - löllykkä, joka rakastaa rapsutuksia. Bart tuli täyttämään Unskin jättämää aukkoa. Herra on kotitunut hyvin, ja alkaa Raisakin tokenemaan uuteen kotiin muutosta. Vielä pitää odotella, että Haltija kotiutuu ja pääsee karanteenitiloista muuttamaan kanilan puolelle. 

Pitääpä kohta kirjoitella päivitystä noista kevään poikasista, sekä elokuun alussa syntyneistä mukeloista! :)

2 kommenttia:

  1. Tuolla Facebookin puolella oletkin laitellut kuvia, niin tullut siellä seurailtua.
    Mukava kuitenkin kun blogissakin on välillä tekstiä :)

    Minähän olen aivan höpsönä luonnonsiniseen, joskus on kertakaikkiaan PAKKO saada kääpiöluppakin tässä värissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :) blogin kirjoittelu vaan kummasti jää, mutta koitan jatkossa kirjoitella useammin. Ja juu, luonnonsinisissä kääpiölupissa on vaan sitä jotakin! :)

      Poista